Kontakt

Kontakt

Du er meget velkommen til at tage kontakt hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid: 

Digital post: eft@noerup.dk

Fortrolig Digital post: fortroligt@noerup.dk

FacebookInstagramLinkedIn

 Nørup Terapi

I Dragør er det på Lundegård Strandvej 10, 2791 Dragør. 

Det ligger få minutters gang fra Bus 250S (Hollændervænget).


Se kort længere nede

Priser - Terapi

Individuel samtale (50 minutter): 1000 kr / 500 kr forskningsuddannelsespris 

Individuel samtale (60 minutter): 1200 kr / 600 kr forskningsuddannelsespris 

Individuel samtale (90 minutter): 1800 kr / 900 kr forskningsuddannelsespris 

I min praksis hos Nørup Terapi, lægger jeg stor vægt på at skabe en empatisk og tillidsfuld forbindelse med hver eneste af mine klienter gennem emotions-fokuseret terapi. For at imødekomme de forskellige behov og ønsker til terapiprocessen, tilbyder jeg tre forskellige sessioner, hver især skræddersyet til at støtte dig i din personlige og emotionelle udvikling.

I alle sessioner er mit fokus at hjælpe dig med at forstå forbindelsen mellem din levede historie og den fortalte historie, og hvordan dine tidligere oplevelser påvirker dine nuværende emotioner og følelser. Jeg stræber efter at skabe et trygt og empatisk rum, hvor vi sammen kan udforske og navigere i din emotionelle verden, og støtte dig i at opnå større indsigt og velvære.

For yderligere information om min tilgang og de sessioner jeg tilbyder, skriv til mig: eft@noerup.dk

Individuel samtale (50 minutter): 1000 kr / 

500 kr forskningsuddannelsespris 

En session varer 50 minutter, men kan variere en smule fra session til session for at sikrer, at den enkelte klient får mest ud af sessionen. De 50 minutter er sat som en tidsramme for at kunne strukturere sessionerne. 

Individuel samtale (60 minutter): 1200 kr / 600 kr forskningsuddannelsespris 

En session varer 60 minutter, men kan variere en smule fra session til session for at sikrer, at den enkelte klient får mest ud af sessionen. De 60 minutter er sat som en tidsramme for at kunne strukturere sessionerne. Jeg vil således afrunde session lidt tidligere, hvis det vurderes, at de ønskede processer og forandringer er opnået. Ligeså, vil sessionen forlængelses en smule, hvis der er behov for lidt ekstra tid til at få gennemgået og forstået processerne og forandringerne.   

Individuel samtale (90 minutter): 1800 kr / 900 kr forskningsuddannelsespris 

En session varer 90 minutter, men kan variere en smule fra session til session for at sikrer, at den enkelte klient får mest ud af sessionen. De 90 minutter er sat som en tidsramme for at kunne strukturere sessionerne. Sessionen er forlænget til klienter hvor der er behov for ekstra tid til at få gennemgået og forstået processerne og forandringerne.   

Da jeg p.t. er i gang med Dansk Psykoterapeutforenings forskningsuddannelse for at få niveauvurderet min Emotion-Fokuserede Terapeutuddannelse på niveau 7 hos Danmarks Akkrediteringsinstitution, tilbyder jeg emotions-fokuseret terapi til en nedsat forskningsuddannelsespris.

Dragør: Lundegård Strandvej 10. 2791 Dragør

200 m fra Hollændervænget (Krudttårnsvej)

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, arbejder under tavshedspligt og i overensstemmelse med Psykoterapeutforeningens etiske regler