Ydelser 

Den 1. august 2023 tilbydes individuelle emotion-fokuseret terapi sessioner og jeg vil fortælle mere om dette på denne side i løbet af juli måned.

Da jeg p.t. er i gang med Dansk Psykoterapeutforenings forskningsuddannelse for at få niveauvurderet min Emotion-Fokuserede Terapeutuddannelse på niveau 7 hos Danmarks Akkrediteringsinstitution, tilbyder jeg emotions-fokuseret terapi til en nedsat forskningsuddannelsespris.

Priser

Individuel samtale (50 minutter): 1000 kr / 500 kr forskningsuddannelsespris 

Individuel samtale (60 minutter): 1200 kr

Individuel samtale (90 minutter): 1500 kr 

Individuel samtale (50 minutter): 1000 kr / 

500 kr forskningsuddannelsespris 

En session varer 50 minutter, men kan variere en smule fra session til session for at sikrer, at den enkelte klient får mest ud af sessionen. De 50 minutter er sat som en tidsramme for at kunne strukturere sessionerne. 

Individuel samtale (60 minutter): 1200 kr


En session varer 60 minutter, men kan variere en smule fra session til session for at sikrer, at den enkelte klient får mest ud af sessionen. De 60 minutter er sat som en tidsramme for at kunne strukturere sessionerne. Jeg vil således afrunde session lidt tidligere, hvis det vurderes, at de ønskede processer og forandringer er opnået. Ligeså, vil sessionen forlængelses en smule, hvis der er behov for lidt ekstra tid til at få gennemgået og forstået processerne og forandringerne.   

Individuel samtale (90 minutter): 1500 kr


En session varer 90 minutter, men kan variere en smule fra session til session for at sikrer, at den enkelte klient får mest ud af sessionen. De 90 minutter er sat som en tidsramme for at kunne strukturere sessionerne. Sessionen er forlænget til klienter hvor der er behov for ekstra tid til at få gennemgået og forstået processerne og forandringerne.   

200 m fra Hollændervænget (Krudttårnsvej)